radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Comarcal Malgrat obre a partir d’avui les aules d’estudi nocturnes per estudiants universitaris

Malgrat obre a partir d’avui les aules d’estudi nocturnes per estudiants universitaris

Comarcal Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 320 0

Foto: diba.cat

Des d’avui dilluns dia 7 i fins el proper diumenge 27 de gener, el municipi de Malgrat torna a posar en marxa les Aules d’Estudi, adreçades especialment als estudiants universitaris que durant aquestes setmanes entren de ple a l’època d’exàmens.

Les aules s’obriran a la Biblioteca la Cooperativa amb horari nocturn de 3 hores de dilluns a dijous, de dos quarts de 9 del vespre fins a dos quarts de 12 de la nit, i també els dissabtes i diumenges, en aquest cas amb un horari d’obertura de 4 de la tarda a les 9 del vespre.

L’objectiu, segons explica el regidor de Joventut de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, Ricard Núñez, és poder oferir un espai tranquil a tots aquells i aquelles estudiants que necessiten preparar els exàmens.

La iniciativa s’adreça a alumnes universitaris, de batxillerat o d’altres formacions que necessitin utilitzar les aules per a estudiar.

Les aules d’estudi és una proposta que ja fa diversos anys que impulsa l’Ajuntament de Malgrat de Mar, i cada any ha tingut una bona acollida, amb diversos centenars d’alumnes usuaris en aquest període d’hivern.

Les aules d’estudi tornen a obrir-se durant els mesos de maig i juny, coincidint amb el final de curs i la selectivitat, un període en el qual Núñez afirma que hi ha un descens en el nombre d’usuaris un cop passen aquestes proves.

Per a oferir aquestes Aules d’Estudi, la Biblioteca La Cooperativa habilita un espai destinat a aquesta iniciativa. Ara fa només 2 anys van passar per les Aules d’Estudi de Malgrat de Mar prop de 250 joves, una xifra similar a la que va registrar-se l’any passat.