radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00-13:20
Home Comarcal Malgrat posa en marxa una nova campanya de recollida d’arbres de Nadal

Malgrat posa en marxa una nova campanya de recollida d’arbres de Nadal

COMPARTEIX-HO
, / 322 0

Foto: Nació Digital / Ramon Estany

Aquest passat divendres 4 de gener, l’Ajuntament de Malgrat de Mar ha posat en marxa una nova edició de la campanya per recollir els arbres de Nadal del municipi.

Es tracta d’una iniciativa adreçada a tota la ciutadania per tal de fomentar la reutilització d’aquest element un cop ja ha passat el seu període útil, que bàsicament són les festes nadalenques.

Ara, a les portes del final del Nadal, el consistori malgratenc ha habilitat un total de 6 punts de recollida repartits pel municipi on la ciutadania pot anar a dipositar el seu arbre.

Segons ha informat l’Ajuntament, s’han habilitat punts de recollida a les places de la Germana Campos, Marià Cubí i Pau Casals; a les avingudes Costa Brava –prop del cap de Salut– i Mediterrània, fent cantonada amb el Camí del Pla, així com també a la cruïlla entre els carrers Canigó i Pirineus.

Un cop recollits, els arbres són netejats, triturats i convertits en compost per tal d’utilitzar-los als parterres dels jardins de Malgrat de Mar, per d’aquesta manera reciclar-los i donar-los una nova vida després d’haver estat l’element decoratiu per excel·lència aquesta festes de Nadal.

La campanya estarà en marxa fins el proper dilluns 14 de gener, i ja s’ha dut a terme en anteriors ocasions a Malgrat de Mar, rondant la vintena d’arbres recollits.