radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Dijous, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDijous, 19:30-20:00
Home Comarcal La 2a edició del cicle La Barretina Sona s’enceta el proper dissabte amb Jo Jet i Maria Ribot

La 2a edició del cicle La Barretina Sona s’enceta el proper dissabte amb Jo Jet i Maria Ribot

Comarcal Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 469 0

El cicle de concerts organitzat per l’entitat malgratenca La Barretina ja escalfa motors pel que serà la segona edició, que arrencarà el proper dissabte 12 de gener i s’allargarà fins el mes de març.

Es tracta d’una proposta amb múltiples estils, i que els organitzadors divideixen amb 3 cicles diferents. El primer serà el cicle Cantautors, que tindrà lloc del proper dissabte 12 de gener fins al 2 de febrer, i s’obrirà amb Jo Jet i Maria Ribot amb el Cor.

Els seguiran altres noms reconeguts del panorama nacional, com Gerard Quintana, Èric Vinaixa o Quimi Portet, que tancarà el cicle primer dissabte de febrer.

La setmana següent s’iniciarà el cicle Música d’Arrel, del 9 de febrer al 3 de març, amb artistes com Maktub, Rosa Sánchez Quartet, Telva Rojas o Suspicius Band.

La darrera proposta que farà La Barretina Sona serà el cicle Jazz Vermut, que abandonarà els vespres per centrar-se en concerts de migdia amb Tangerine Jazz Quartet, Llach en clau de Jazz i Blues Jazz Quartet, que tancarà el cicle complet el 24 de març.

Els concerts se celebraran al local de la Barretina. Els dels cantautors i de la música d’arrel, que s’inicien en la major part dels casos a dos quarts de 10 del vespre, obriran les seves portes una hora abans d’iniciar-se, mentre que en el cas dels de Jazz Vermut serà mitja hora abans.

Per assistir-hi, es poden adquirir entrades per separat per cada concert o bé comprar abonaments, amb l’opció completa de tots els concerts per 75 euros o bé fer-ho per un cicle concret, entre els 45 i els 12 euros.