radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDilluns, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dilluns, 18:00-19:30
Home Comarcal El Maresme se situa com a cinquena comarca en major creixement econòmic

El Maresme se situa com a cinquena comarca en major creixement econòmic

COMPARTEIX-HO
, / 205 0

costadebarcelonamaresme.cat

Així ho indiquen les dades de l’Anuari Econòmic comarcal 2018 elaborat per BBVA, que també afirma que el sector de la indústria ha crescut en pràcticament un 7%, col·locant a la comarca com a segona en creixement en aquest àmbit, només per sota d’Osona.

Segons dades d’aquest informe anual, i que publica La Vanguardia, el Maresme se situa cinquena posició de creixement econòmic amb un 4%, darrere del Vallès Occidental, Osona, el Bages i la Cerdanya.

Alguns especialistes expliquen al rotatiu que aquest creixement es deu a la “diversificació de l’economia de la comarca i al repunt de la indústria”.

Precisament, és aquest darrer sector el que més ha crescut, especialment per l’evolució del tèxtil i la confecció. En l’àmbit dels serveis, segons les dades de l’informe del banc, el Maresme ha crescut en un 3%, i és el sector dominant en l’activitat econòmica degut a l’augment dels serveis professionals com activitats immobiliàries o l’hostaleria.

Segons l’informe, el Maresme és la tercera comarca en creixement pel que fa al sector de la construcció, on augmenta en un 7.6%, un sector on han crescut tots els àmbits exceptuant l’obra civil.