radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar d'Estiu
Maria Fenoll
Diumenge, 09:00-12:00
La Creu Roja Joventut de Blanes-Lloret-Tossa reparteix enguany més joguines de forma anticipada
, / 238 0 0

La Creu Roja Joventut de Blanes-Lloret-Tossa reparteix enguany més joguines de forma anticipada

COMPARTEIX-HO
Home Comarcal La Creu Roja Joventut de Blanes-Lloret-Tossa reparteix enguany més joguines de forma anticipada

Es tracta d’una iniciativa ja impulsada en anys anteriors, i que serveix perquè aquesta entitat pugui donar un cop de mà als Reis d’Orient uns dies abans de la nit d’aquest proper dissabte.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, ahir dimecres es van lliurar els lots de joguines corresponents a les famílies de Blanes, després que dilluns es dugués a terme amb les famílies de Lloret i avui es faci amb les de Tossa de Mar.

Per segon any consecutiu, segons informa el consistori blanenc, no hi ha hagut les aglomeracions d’altres anys, ja que s’ha dividit la franja horària matinal en diversos trams repartits entre les famílies que havien d’anar a recollir els lots.

Els paquets de joguines s’han preparat per a infants d’entre 0 i 12 anys d’edat, amb un mínim de tres joguines cadascun dels lots, a les quals s’hi intenta incloure un conte o bé material escolar i didàctic, en funció de l’edat del destinatari.

Enguany, la campanya ha vist com incrementava el nombre d’infants que han rebut joguines, que han passat de 287 a l’edició de l’any passat als 336 d’aquest 2019.

Tot plegat correspon a un total de 175 famílies, la majoria -127- de Blanes, mentre que la resta són de Lloret -35- i de Tossa -13.

Aquest cop, la principal novetat de la Campanya de Joguines de Creu Roja 2018-2019 ha estat la posada en marxa de recaptes intensives centralitzades la setmana abans de Nadal: La Gran Recollida de Joguines. Els dies 20, 21 i 22 de desembre es va instal·lar una carpa a la Plaça Verge atesa per Creu Roja Joventut, on es recollien joguines i donatius en una guardiola per comprar-ne.

Tal i com explica l’Ajuntament de Blanes, per quart any consecutiu les joguines que s’han estat recollint a través de les donacions havien de complir amb el requisit inexcusable que fossin noves. Les altres dues condicions, que se segueixen des de ja fa dècades, és que les joguines que s’entreguen no poden ser ni bèl·liques ni tampoc sexistes.

 

Foto: Ajuntament de Blanes