radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDimecres, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dimecres, 18:00-19:30
Home Policial - Judicial Llibertat provisional per la conductora causant de l’accident amb dos motoristes palafollencs ferits greus

Llibertat provisional per la conductora causant de l’accident amb dos motoristes palafollencs ferits greus

COMPARTEIX-HO
, / 258 0

Foto: ACN

Va succeir a la carretera N-II, a Vilademuls, en un tram que està en obres, aquest passat diumenge poc abans de les 9 del matí.

La conductora, de 22 anys i veïna de Lloret de Mar, anava beguda i va envestir a 3 motoristes que circulaven amb un grup de 5 motocicletes per l’alçada del quilòmetre 732 de la N-II.

Segons els Mossos d’Esquadra, el cotxe hauria envaït el carril contrari, impactant contra els 3 motoristes. Com a resultat del xoc, els 3 tres motoristes, dos veïns de Palafolls i un veí de Tordera, van quedar ferits greus, havent de ser hospitalitzats. Dos d’ells han perdut una cama.

Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre ambulàncies i dos helicòpters del SEM.

Els agents de la Policia van detenir a la conductora com a presumpte autora d’un delicte contra la seguretat viària, ja que anava beguda. A la prova d’alcoholèmia, la dona va donar un resultat positiu de 0,38 mg d’alcohol per litre d’aire expirat.

La conductora va passar a disposició judicial, i el jutjat de Guàrdia de Girona l’ha deixat en llibertat provisional amb la suspensió del permís de conduir, la retirada del passaport i la prohibició de sortida del territori nacional.

Segons informa el Punt Avui, la conductora hauria declarat davant del jutge que hauria begut tres xopets de tequila la nit abans i que hauria anat a dormir, sense esperar-se donar positiu a la prova d’alcoholèmia.

Segons el relat que exposa el diari, la conductora hauria explicat que es va desorientar, va posar el GPS i que seguint les seves indicacions, en fer una rotonda va envair el carril contrari i va envestir els 5 motoristes, que venien de cara.

La noia serà sotmesa a un judici pels delictes de lesions imprudents i contra la seguretat del trànsit.