radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Blanes celebra demà, per primera vegada, la Cursa Popular de Sant Silvestre
, / 518 0 0

Blanes celebra demà, per primera vegada, la Cursa Popular de Sant Silvestre

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Esports Blanes celebra demà, per primera vegada, la Cursa Popular de Sant Silvestre

Es tracta d’una tradició molt arrelada en altres localitats, i ara aquesta ciutat veïna també ha decidit incloure-la en la seva programació d’activitats nadalenques.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, ja feia temps que el Club Triatló Blanes, encarregat de l’organització de l’esdeveniment, tenia intenció d’organitzar una versió blanenca d’aquesta cursa popular, amb la idea d’emmirallar-se en la modalitat més genuïna, és a dir, tenint lloc el darrer dia de l’any, 31 de desembre.

El Club Triatló Blanes, amb el suport del consistori blanenc, s’ha plantejat aquesta primera edició del 2018 com una prova pilot tal de millorar de cara al 2019, quan ja es plantegen la celebració d’una segona edició.

La intenció és que sigui una marxa popular i a l’abast de tothom, tant per a principiants com per a gent que corri de forma habitual.

La Cursa de Sant Silvestre de Blanes tindrà un total de 5 quilòmetres de recorregut a peu pla, i es farà la sortida al punt de dos quarts de 6 de la tarda, a la confluència del Passeig de Mar amb el Carrer Ample.

Els interessats en participar-hi s’han pogut inscriure presencialment a GR Esports i Cicles Serrano, o bé també a través d’Internet, al portal web www.triatloblanes.com.

 

Foto de portada: Ajuntament de Blanes