radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Home Societat S’obren les inscripcions per la sortida a Ax Les Thermes

S’obren les inscripcions per la sortida a Ax Les Thermes

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 550 0

Avui dijous, la comissió d’Agermanament de Palafolls amb Ax Les Thermes obre les inscripcions per participar a la sortida que cada any s’organitza a aquesta localitat francesa.

Les inscripcions s’obren avui a partir de 7 del vespre al Casal d’Avis de Palafolls, i s’ha limitat l’assistència a poc més de 70 places. Això es deu a l’alta demanda que any rere any ha tingut aquesta sortida, prevista pel cap de setmana del 19 i 20 de gener.

En total, són 60 les persones que podran gaudir del sopar de germanor del dissabte, i la resta podran assistir a l’àpat amb les despeses a banda.

Ho explica Antonio Molina, responsable de la Comissió d’Agermanament.

Un dels principals atractius de la població francesa d’Ax Les Thermes són les seves pistes d’esquí. Pel fet de tractar-se de pobles agermanats les pistes del municipi, els primers anys de la sortida es van reduir els preus dels forfaits en fins un 50%. Molina aclareix, però, que actualment aquest descompte ja no s’aplica.

De tota manera, no tot és l’esquí i la sortida també s’ofereix sense el preu dels forfaits, per aquells que volen passejar pel poble o les pròpies pistes sense esquiar, o pels qui només volen esquiar un dels dos dies.

Les inscripcions per participar a la sortida s’obren avui a partir de les 7 de la tarda, i està previst que s’obrin també demà si encara resten places.