radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu VespreDimecres, 19:30-20:00
Home Societat Llegeixen fragments d’“Abans ningú deia t’estimo”, el llibre sobre l’experiència dels fills de Forn, Turull i Sànchez

Llegeixen fragments d’“Abans ningú deia t’estimo”, el llibre sobre l’experiència dels fills de Forn, Turull i Sànchez

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 358 0

Foto: ERC Palafolls

El passat divendres, el col·lectiu La Roda de Palafolls i el  grup municipal d’ERC van organitzar una lectura de fragments d’aquest llibre, un relat en primera persona dels fills de Joaquim Forn, Jordi Turull i Jordi Sànchez, polítics independentistes, en presó provisional des de fa més d’un any.

La intenció de l’acte, segons explicava just a l’inici Xavier Salicrú, era fer un acte en suport als “presos polítics” i donar-li un caràcter cultural a través de la lectura de fragments del llibre.

L’acte va comptar amb la participació d’una quinzena de joves que van encarregar-se de llegir fragments preparats prèviament. Entre ells, la Júlia, que en feia un breu exemple als micròfons d’aquesta emissora.

La lectura dels fragments del llibre “Abans ningú deia t’estimo” va anar acompanyada de música i dansa.

El llibre recull l’experiència de quatre noies i un noi que veuen com els seus pares són empresonats, arran dels fets polítics de setembre i octubre del 2017 a Catalunya.

Els protagonistes d’“Abans ningú deia t’estimo” tenen entre 17 i 23 anys, i repassen els moments més difícils viscuts aquests darrers mesos, reflexionant sobre com l’empresonament dels pares els ha obligat a fer-se algunes preguntes i a madurar.

Els autors del llibre són Anna i Beta Forn, filles de l’exconseller Joaquim Forn, Laura i Marta Turull, filles de l’exconseller Jordi Turull, i Oriol Sánchez, fill de l’expresident de l’ANC Jordi Sánchez.