radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
El Juga Juga de Nadal obre les portes un any més pels més petits de Palafolls
, / 604 0 0

El Juga Juga de Nadal obre les portes un any més pels més petits de Palafolls

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
Home Societat El Juga Juga de Nadal obre les portes un any més pels més petits de Palafolls

Es tracta del parc infantil de Nadal palafollenc, que s’ha convertit en una de les activitats de Nadal amb més tradició entre el públic infantil del nostre municipi.

El Juga Juga d’enguany repeteix oferta de programació, arrencant avui dijous 27 i allargant-se fins el proper 4 de gener.

L’activitat es torna a dividir enguany en dos espais del municipi, en funció de l’edat dels participants. Per una banda, el gimnàs de l’escola Mas Prats acull les activitats adreçades als més petits de 3 a 6 anys, mentre que al Palauet s’hi organitzen les activitats adreçades als infants de 6 a 12 anys.

Jordi Fitó, tècnic d’esports de l’Ajuntament de Palafolls, ha explicat quines activitats podran trobar els infants de Palafolls al Juga Juga durant aquests dies de Nadal.

En l’edició de l’any passat del Juga Juga, l’Ajuntament va apostar per fer un taller de circ, que va tenir molt bona acollida, però enguany aquesta activitat no repeteix.

Per altra banda, però, Fitó explica que s’ha apostat per introduir més varietat en l’oferta lúdica tant al gimnàs de Mas Prats com al Palauet, amb activitats i inflables més grans i diversos.

El Juga Juga de Nadal obre de dos quarts d’11 a dos quarts de dues i a les tardes de 4 a 8 del vespre, i se celebra des d’avui i fins diumenge dia 30 i del 2 al 4 de gener. Les activitats estan supervisades per un total de 8 monitors, a banda de la tasca del personal municipal i de l’empresa encarregada.

Per participar al Juga Juga cal comprar les entrades directament als mateixos dos recintes, serveix durant tot el dia i té un preu  de 3 euros.

Ara fa un any, l’afluència d’assistents al Juga Juga pujava respecte l’any anterior. Durant els set dies de durada de les activitats es van vendre entorn a les 2.000 entrades entre els dos espais oferts, 200 més que en l’edició anterior.