radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimarts, 10:00-13:00
Home Esports El Club Patí Palafolls celebra aquest dissabte el 37è Festival de Patinatge

El Club Patí Palafolls celebra aquest dissabte el 37è Festival de Patinatge

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 264 0

Aquest veterà festival torna a omplir avui el Palauet de Palafolls de patinadors i patinadores tant del club palafollenc com també de clubs convidats d’altres localitats de la comarca.

Es tracta d’un esdeveniment d’exhibició, de caràcter no competitiu, que serveix perquè els membres del club i també els convidats mostrin les seves habilitats a la pista.

Enguany, la temàtica del festival serà París. La capital francesa és el leitmotiv de l’exhibició, que compta un cop més amb una decoració en la qual han treballat intensament tots els pares i mares que formen part del club.

Ho explica Anna Masot, presidenta del Club Patí Palafolls.

Enguany, el Festival de Patinatge de Palafolls torna a comptar altre cop amb altres clubs convidats vinguts de clubs de poblacions veïnes del Maresme.

Per l’edició d’enguany, hi assisteixen participants del CE Malgratenc de Patinatge Artístic, el Club Patí Sant Iscle, el CP Tordera, el CP Montgat i el CPA Laietà de Mataró.

A banda, també assisteixen al festival patinadors d’alt nivell, com són Pau Garcia, actual campió del món júnior, i Laura Quintero, la 4a d’Europa júnior.

La 37a edició del Festival de Patinatge de Palafolls arrenca a les 6 d’aquesta tarda al Palauet, i és un esdeveniment obert a tothom. L’entrada, que té un cost de 5 euros, inclou la participació en un sorteig que es durà a terme durant l’acte.