radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Societat Ràdio Palafolls emet demà, en directe, el sorteig de la Loteria de Nadal

Ràdio Palafolls emet demà, en directe, el sorteig de la Loteria de Nadal

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 430 0

Es tracta d’una retransmissió que ja és també tradició a les ones d’aquesta emissora, i que us acostarà l’actualitat d’aquest sorteig que se celebra cada any el dia 22 de desembre.

A les 9 del matí, els nens i nenes de San Ildefonso començaran a cantar els premis de la Loteria de Nadal des del Teatre Real de Madrid, escenari del sorteig i que obrirà les seves portes una hora abans, a les 8 del matí.

Des de Ràdio Palafolls s’oferirà en directe el sorteig, que repartirà un total de 2.380 milions d’euros en premis, 400 Mil per cada dècim de la grossa de Nadal. Normalment, el sorteig s’allarga durant unes 3 hores i mitja.

El programa especial de la Loteria de Nadal d’enguany des d’aquesta emissora inclourà algunes novetats, com seran les entrevistes que s’aniran fent durant tot el matí en paral·lel a la retransmissió del sorteig.

Loterías y Apuestas del Estado ha anunciat que l’edició d’enguany tindrà més premis, i s’han posat a la venda fins a 170 milions de dècims.

Cada sèrie del primer premi serà premiada amb 4 milions d’euros, el segon amb 1 milió 250 Mil euros i el tercer premi amb mig milió d’euros la sèrie.

Tot i que la gent ha pogut comprar-se un dècim al preu de 20 euros, també existeixen les participacions. Són les fraccions de dècim que normalment fan organitzacions o associacions per aconseguir recaptar fons per les seves activitats.

Enguany, hi ha novetats pel que fa a la tributació dels que resultin premiats en el sorteig de la Loteria de Nadal, principalment perquè els premis de menys de 10.000 euros no hauran de pagar impostos.

A la vegada, i segons ha informat l’Agència Tributària, els que sobrepassin aquesta quantitat només hauran de pagar impostos per la part que superi els 10.000 euros.