radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Home Comarcal Els pressupostos de Malgrat, marcats per les obres del Passeig Marítim

Els pressupostos de Malgrat, marcats per les obres del Passeig Marítim

Comarcal Economia

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 448 0

Passeig Marítim de Malgrat

Aquest vespre, l’Ajuntament de Malgrat de Mar celebra una nova sessió ordinària del ple municipal, on destaca el punt d’aprovació inicial dels pressupostos pel 2019.

El govern malgratenc presenta una proposta pressupostària amb un clar condicionant en el capítol de les inversions, com és el de la primera fase de les obres de remodelació del Passeig Marítim del municipi, que s’enduen 3 milions d’euros dels 3,5 milions de què disposa el consistori en aquest àmbit.

Tot i així, els pressupostos de l’any que ve també contemplen, entre d’altres, la reforma la plaça de Fèlix Cardona o l’escultura d’homenatge als brigadistes morts en l’enfonsament del vaixell Ciutat de Barcelona.

Ramir Roger és el regidor de Serveis Econòmics de l’Ajuntament de Malgrat de Mar.

Precisament, l’adjudicació de les obres de reforma del Passeig Marítim estan incloses també com a desè punt de l’ordre del dia del ple d’avui a l’Ajuntament de Malgrat.

Segons explica Roger, la proposta de pressupostos també inclou una vessant centrada en la part de despesa social. Tot plegat, recorda Roger, mantenint les taxes i preus públics de cara al 2019.

El ple d’aquest vespre a l’Ajuntament de Malgrat inclou un total de 13 punts a l’ordre del dia, entre els quals s’inclou també l’aprovació del text refós de la modificació de la normativa del POUM, la proposta de representant del consistori als consells escolars dels centres educatius de Malgrat i una moció del PDeCAT de suport a la decisió dels presos independentistes d’iniciar una vaga de fam.