radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimecres, 00:00-01:00
Home Cultura Queden poques places per assistir a la inauguració del reformat Teatre de Palafolls

Queden poques places per assistir a la inauguració del reformat Teatre de Palafolls

Cultura

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 305 0

Estat actual del teatre. RP

L’acte de reinauguració se celebrarà aquest proper dissabte 22 de desembre, i la demanda de reserves per assistir-hi està anant a bon ritme.

Segons ha informat el consistori, s’estan donant les últimes places per assistir a l’acte, que començarà a partir de les 7 del vespre.

Aquests darrers dies, la brigada municipal i també les empreses que han treballat en el condicionament de l’equipament han estat enllestint els últims detalls de l’equipament, que reobre després d’uns treballs que s’han acabat allargant més del que estava inicialment previst.

Per la inauguració s’ha preparat un espectacle especial que fa recordatori de les activitats que ha acollit en els darrers anys. A més, l’acte d’inauguració inclourà una presentació també especial, com serà el nou himne de Palafolls en versió salsa, i del qual dissabte ja se’n va fer un assaig obert al l’EMMiD.

Per l’acte de reobertura del teatre, el consistori ha posat un topall de 200 assistents, que s’han d’incriure prèviament per 3 vies diferents.

Per una banda, els interessats poden fer-ho a través de l’enllaç de la pàgina web www.palafolls.cat, de manera presencial anant a les instal·lacions del MiD o bé per telèfon, trucant al 93 762 06 11.

Tot i que les inscripcions es tancaran aquest divendres, el consistori avisa que ja queden poques places.

La inauguració del renovat Teatre de Palafolls es fa a finals d’un any en què aquest espai ha celebrat el seu 70è aniversari des de la seva posada en marxa de la mà de la Hermandad Sindical de Labradores y Ganaderos de Palafolls.

Entre d’altres actuacions, les obres de rehabilitació del teatre han servit per reformar les parets i façanes interiors i exteriors de l’equipament, reforçar les estructures que suporten els elements com les cortines, focus o tramoies de l’escenari, millorar la sonorització i la climatització, així com també renovar els seus accessos.