radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'GorraDimarts, 10:00-13:00
Inici » Jofre Bardagí passa avui en acústic pel Casal de Palafolls

Jofre Bardagí passa avui en acústic pel Casal de Palafolls

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 694 0

Si fa encara no un mes els manresans Gossos feien parada al nostre municipi dins de la seva gira de comiat, avui el Casal d’Avis tornarà a ser l’escenari d’una nova proposta musical de la mà de Bang Cultura.

Aquest cop és el torn de Jofre Bardagí, una altra de les cares conegudes de l’escena musical catalana, i conegut entre d’altres per haver estat cantant i compositor de la banda Glaucs.

Bardagí arriba al Casal amb una proposta acústica i en solitari, però on repassarà temes de tota la seva carrera musical.

Ho explica Xavier Sitjà, membre de Bang Cultura.

Precisament, Jofre Bardagí va ser la primera proposta musical que es va tirar endavant des de Bang Cultura, en un concert de Festa Major que seria d’embrió del que seria el concert del Guaita.

Aquell dia, les inclemències meteorològiques van obligar que el concert, amb Bardagí i Àlex Reixach, company guitarrista de Glaucs amb qui actuava aquell dia a Palafolls, es traslladés a l’interior d’una sala improvisada al costat del CAP de Salut.

Aquella proximitat, sorgida de manera espontània, ha marcat en certa manera la proposta de concerts de Bang Cultura, i el concert de Bardagí d’aquesta nit no en serà cap excepció.

El concert de Jofre Bardagí al Casal de Palafolls comença a les 10 de la nit, i l’entrada és gratuïta.