radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Home Societat Fira, vermut i quina: 3 propostes per un diumenge solidari

Fira, vermut i quina: 3 propostes per un diumenge solidari

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 389 0

La jornada central de la Marató serà aquest proper diumenge, i Palafolls torna a sumar-se enguany a la iniciativa amb activitats que es duran a terme entre demà dissabte i també diumenge.

El mateix diumenge repetiran com a activitats propostes provinents de diverses entitats palafollenques que, entre d’altres, ja fa temps que s’involucren amb la Marató.

Són l’ACEP, el Casal d’Homes i també de la Dona i la Puput, que s’agafaran el relleu de la batuta de les activitats durant el diumenge. Tot plegat arrencarà a les 10 del matí a la plaça de Poppi amb una nova edició de la Fira Palafolls Tot Canvi, que aquest cap de setmana passa de dissabte a diumenge per sumar-se a la Marató.

Dues hores més tard, al punt del migdia, es durà a terme el vermut solidari a càrrec del Casal d’Homes, amb actuacions musicals per part del Casal de la Dona.

Jacint León i Xavier Menacho, membres del Casal d’Homes, expliquen que la gent podrà gaudir d’un vermut complet per un preu de 6 euros, un preu que consideren que assequible per tothom i que permetrà col·laborar amb la causa solidària de la Marató.

Per altra banda, ja a les 6 de la tarda, se celebrarà la també tradicional Quina Solidària, en aquest cas organitzada per la Puput de Palafolls.

David Alenyà, membre de l’entitat, explica que es combinaran les tirades normals de la quina amb les tirades solidàries, que serviran per col·laborar amb la Marató. Alhora, l’entitat valora positivament la iniciativa, engegada ja fa diversos anys.

A tot això, el matí de diumenge Ràdio Palafolls us oferirà un programa especial d’una hora, de 12 a 1 del migdia, dedicat a la Marató, on es repassarà l’actualitat d’aquesta jornada solidària al nostre municipi.