radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dilluns, 10:00-13:00
Home Esports Podis europeus pel Taekwondo palafollenc

Podis europeus pel Taekwondo palafollenc

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 364 0

La secció d’aquest esport del gimnàs Palafolls Gym participava aquesta setmana passada en els campionats d’Espanya i d’Europa per clubs.

Una participació que s’ha traduït en podis pels dos alumnes del club que hi participaven, com han estat la Jessica Elies i l’Alberto Llorens, de 13 i 10 anys d’edat respectivament.

Segons ha explicat l’equip Taekwondo Avellaneda Palafolls Gym, els dos alumnes han obtingut medalles de bronze en campionat estatal i també europeu, però abans també han obtingut resultats molt destacables en altres participacions.

L’Alberto Llorens s’ha proclamat guanyador del campionat infantil de Catalunya de Taekwondo en les dues últimes temporades, i fa pocs dies aconseguia la medalla de bronze al Campionat d’Espanya per clubs d’aquest esport.

Per la seva banda, la Jessica Elies ha obtingut diverses medalles al llarg d’aquest darrer any, com han estat la medalla de bronze a Logronyo i una plata a Bilbao.

Ara fa un mes, aquesta esportista palafollenca aconseguia també ser primera a nivell català i fa només una setmana obtenia un tercer lloc al podi del Campionat d’Europa per clubs, aconseguint una nova medalla de bronze.

Des de l’equip Taekwondo Avellaneda Palafolls Gym han destacat també altres bons resultats obtinguts per altres membres del club, que han permès sumar més medalles, també de plata i or, en competicions a València, Figueres o Andorra, entre d’altres.