radiopalafolls.cat


play

Ara fem

El despertar d'Estiu
Maria Fenoll
Diumenge, 09:00 -12:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Política Karl Jacobi, l’empresari alemany que va esbroncar Roger Torrent, alcaldable de Nosotros per Barcelona

Karl Jacobi, l’empresari alemany que va esbroncar Roger Torrent, alcaldable de Nosotros per Barcelona

Política

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 300 0

Bermán amb Jacobi i Álvarez – Foto: Nosotros

A menys de mig any per una noves eleccions municipals, mica en mica es van coneixent els noms que configuraran les llistes dels partits en les diferents localitats del territori.

Entre les formacions, una de les novetats la protagonitza el partit Nosotros, la nova formació del regidor palafollenc Óscar Bermán, que es presentarà al nostre municipi i a d’altres localitats de Catalunya i de l’Estat.

En el cas de Barcelona, la llista del partit de Bermán estarà encapçalada per Karl Jacobi, un empresari alemany afincat a la capital catalana que es va fer famós ara fa uns mesos per haver protagonitzat una esbroncada al president del Parlament català Roger Torrent al Círculo Ecuestre, en la qual li va demanar l’ingrés a presó.

Jacobi va presentar ahir dimecres la seva candidatura a l’alcaldia de Barcelona amb la intenció de “recuperar l’estat de Dret a la ciutat”, i entre d’altres qualificant a l’actual alcaldessa Ada Colau com a “harpia tòxica”.

El president de Nosotros i regidor no adscrit a Palafolls, Óscar Bermán, s’ha mostrat satisfet de la tria de Jacobi per encapçalar el partit a Barcelona a les properes eleccions municipals del maig. En aquest sentit, creu que la seva figura i el seu discurs encaixa amb la proposta política de la formació.

Una figura “sense complexes”, diu Bermán, referint-se a l’episodi de l’esbroncada a Roger Torrent i a l’independentisme.

Segons Bermán, el perfil de Jacobi canvia l’escenari de càrrecs ocupats per polítics “posats a dit”, i qualifica la seva carrera professional d’“exemplar”.

Karl Jacobi, però, no és l’única figura mediàtica que s’incorpora a les llistes de Nosotros, ja que també ho farà Victòria Álvarez, coneguda per haver estat amant del Jordi Pujol Ferrussola i per haver denunciat que coneixia de primera mà la corrupció a la família de l’expresident de la Generalitat Jordi Pujol.

A l’acte de presentació de la candidatura de Jacobi, celebrat al Col·legi de Periodistes, l’empresari Alemany va assegurar que ja havia reunit les 8.000 firmes necessàries per presentar-se a l’alcaldia de Barcelona.