radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Una errada a les obres de Folch i Torres deixa llums intermitents a Sant Lluís
, / 399 0 0

Una errada a les obres de Folch i Torres deixa llums intermitents a Sant Lluís

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
Home Societat Una errada a les obres de Folch i Torres deixa llums intermitents a Sant Lluís

El vespre d’ahir dimarts, l’enllumenat del barri de Sant Lluís va tornar a ser protagonista. Aquest cop, no per una apagada general, sinó perquè va començar a funcionar de manera intermitent.

En alguns vídeos que han compartit veïns de Palafolls a les xarxes socials, pot observar-se com els fanals de la rotonda d’accés al barri, just davant del parc aquàtic, s’encenen i s’apaguen de manera intermitent i amb rapidesa.

Segons ha explicat el consistori, aquests problemes han estat causats per una errada en les obres que s’estan fent al carrer Folch i Torres.

Martí Victòria, regidor d’Obres i Serveis, ha explicat a aquesta emissora que durant la jornada d’ahir els operaris que treballen en les obres de reforma d’aquest carrer van haver de desconnectar el sistema d’enllumenat per poder fer les seves tasques, i es van equivocar-se a l’hora de tornar-lo a connectar, provocant la situació de llum intermitent observada ahir al vespre.

La incidència, que segons Victòria serà reparada al llarg d’avui dimecres, es converteix en un nou episodi de problemàtiques amb l’enllumenat d’aquest barri, que en els darrers mesos ha acumulat apagades puntuals a la xarxa de llum pública.

Segons el regidor, però, l’inicident d’ahir no té res a veure amb les apagades dels darrers mesos, una problemàtica que Victòria creu que ja està tancada, basant-se amb les últimes comunicacions que ha tingut amb els tècnics responsables, que han informat que l’origen de les apagades seria un punt de l’avinguda del Mar.

El regidor, però, no vol assegurar encara que no puguin repetir aquests episodis.

Les apagades de l’enllumenat públic a Sant Lluís han provocat que en els darrers mesos els veïns del barri s’hagin trobat, en diferents nits, els carrers completament a les fosques.