radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Cultura El teatre arriba a les escoles de Palafolls amb el “Conte de Nadal”

El teatre arriba a les escoles de Palafolls amb el “Conte de Nadal”

Cultura Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 425 0

Palafolls. Imatge de l’Escola Mas Prats.

Avui dimarts l’escola Mas Prats celebra la primera de les dues funcions de l’obra “Conte de Nadal”, que es representa als dos centres d’educació infantil i primària del nostre municipi aquesta setmana.

Es tracta d’una representació a càrrec del Grup Infantil i Juvenil de Teatre del Casal de la Dona de Palafolls, que després de setmanes de feina i d’assajos aquests dies veuen materialitzada la seva feina.

Són un grup format majoritàriament per noies de cursos des de 1r fins a 4t d’ESO, i que han participat a les classes dels cursos de teatre impartides a la Masia de Can Florenci.

Tot i que s’han barrejat diferents edats i experiències, la responsable dels cursos, Pili Giménez, destaca que hi ha hagut molt bona cohesió entre els i les participants.

Tanta, destaca Giménez, que s’han aventurat a representar ja per aquestes dates l’obra “Conte de Nadal”, una opció que en un principi no havien contemplat.

Sense revelar detalls concrets de l’obra que representen, des del Grup Infantil i Juvenil de Teatre expliquen que justament estrenen aquesta obra, amb pocs mesos de preparació prèvia, davant d’un públic exigent.

Això, malgrat tot, és un punt motivant per actrius i actors, ja que molts d’ells havien estat alumnes d’alguna de les dues escoles de Palafolls i, a més, Giménez explica que han preparat una adaptació de l’obra pensada pel tipus d’espectadors que tenen aquests dies.

Des del Grup Infantil i Juvenil de Teatre expliquen que una part important del treball amb els i les alumnes ha estat en base a “l’essència” de cada alumne, sobretot a partir de la improvisació. Un treball que, segons les responsables del curs, ha sorprès als mateixos alumnes.

Avui dimarts l’obra es representa a l’Escola Mas Prats, i aquest proper divendres 14 serà el torn de l’Escola Les Ferreries.