radiopalafolls.cat


play

Ara fem

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dimarts, 16:00 -20:00

i després

Informatiu VespreDimarts, 20:00-20:30
El teatre de Palafolls s’inaugurarà reformat el proper 22 de desembre
, / 283 0 0

El teatre de Palafolls s’inaugurarà reformat el proper 22 de desembre

COMPARTEIX-HO
Home Cultura El teatre de Palafolls s’inaugurarà reformat el proper 22 de desembre

Així ho ha anunciat l’Ajuntament de Palafolls, que afirma que ja està immers en la recta final de les seves obres de rehabilitació.

Si tot va sobre el que està previst, el teatre reobrirà al públic a partir del proper 22 de desembre, en una jornada en què s’inaugurarà amb un acte que, segons el consistori, vol recordar algunes de les principals activitats culturals que s’han fet en aquest espai en els darrers anys.

Malgrat tot, l’Ajuntament no ha volgut avançar encara els detalls de l’espectacle, del qual sí que s’assegura que posarà de gala el teatre de nou.

Segons ha informat el consistori, l’aforament limitat del teatre ha obligat a programar l’acte d’inauguració en dues funcions, totes dues al vespre del proper dissabte 22.

La primera es farà a les 8 del vespre i la següent dues hores més tard, a les 10. Per assistir-hi, cal inscriure’s prèviament a través del web municipal, www.palafolls.cat, per via telefònica o bé dirigint-se en persona a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament.

Un cop feta la inauguració del teatre reformat, coincidint amb l’inici de les festes de Nadal, farà que l’activitat no s’aturi gaires dies, ja que el dia 26 s’hi ha programat el tradicional concert de Sant Esteve, un esdeveniment que el teatre ja havia acollit anteriorment i que ara se celebrava de manera provisional al Casal d’Avis.

Les obres finals de reforma del teatre palafollenc van començar el passat mes de maig, després de problemes amb l’antiga empresa responsable dels treballs, que finalment no es va presentar per fallida i va renunciar a les obres.

Tot i que el consistori preveia la possibilitat que el teatre pogués reobrir per la Festa Major, finalment no ha estat fins ara que s’han donat per gairebé acabats els treballs. Unes obres que, entre d’altres, han servit per sanejar i repintar les parets i façanes interiors i exteriors de l’equipament per evitar infiltracions, el reforç d’estructures que suporten els elements com les cortines, focus o tramoies de l’escenari, millores en la sonorització i la climatització, així com també la renovació dels accessos.

La inauguració del renovat Teatre de Palafolls coincideix amb la celebració, aquest 2018, del 70è aniversari de l’equipament, que va començar a funcionar l’any 1948 de la mà de la Hermandad Sindical de Labradores y Ganaderos de Palafolls.