radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » La Fundació ASPRONIS presenta el seu primer calendari solidari

La Fundació ASPRONIS presenta el seu primer calendari solidari

Comarcal Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 522 0

Foto: Fundació ASPRONIS

Ho ha fet aquest dilluns a la Biblioteca Comarcal de Blanes, en el marc de la celebració del Dia de la Discapacitat.

Segons ha informat la fundació, el calendari servirà per cobrir les despeses del viatge a Abu Dhabi que faran dues membres del Club Esportiu El Vilar, Rosa Sánchez i Susana Becerra, per participar als SpecialOlympics del proper mes de març.

A un preu de 5 euros, el calendari vol servir per poder sufragar el desplaçament del viatge, que és el que no els queda cobert a les esportistes, i la recaptació que s’aconsegueixi es destinarà també a la compra de material o pel transport del Club en aquest proper any.

Es tracta del primer calendari solidari que posa en marxa l’entitat, i ho fa coincidint en l’any de celebració dels seus 50 anys de vida. A partir de la iniciativa d’enguany, la fundació té intenció de d’elaborar un calendari cada any per destinar-lo a finalitats o motius dins l’organització.

El calendari presentat ahir dilluns ha comptat amb la col·laboració solidària d’esportistes d’elit de les disciplines en què entrenen els jugadors del Club Esportiu El Vilar, així com també altres personalitats vinculades al món esportiu.

L’acte de presentació del calendari ha comptat amb la participació del periodista de TV3 Rafel Bagot i el president del Club Esportiu El Vilar, Xavier Manresa, en un esdeveniment que ha presidit l’alcalde de Blanes, Mario Ros.

L’acte ha servit també com a tret de sortida a una exposició de fotografies del calendari, del making off, així com també la història del Club Esportiu i altres materials. Tot plegat es podrà veure fins el proper 7 de gener a la Biblioteca Comarcal de Blanes.

El calendari es pot adquirir, entre d’altres, a diferents punts de venda de Blanes, Calella, Malgrat de Mar o Palafolls, on està disponible al Centre Pinya de Rosa.