radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sessións DJ localsDissabte, 00:00 -02:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Medi Ambient Comencen a arribar els primers contenidors de la nova recollida selectiva a Palafolls

Comencen a arribar els primers contenidors de la nova recollida selectiva a Palafolls

Medi Ambient

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 519 0

Els nous contenidors que s’utilitzaran a Palafolls a partir del gener – RP

Ahir dilluns, l’aparcament del parc aquàtic Marineland va començar a omplir-se de contenidors de brossa buits. Es tracta dels nous elements que configuraran la nova aposta pel sistema de recollida selectiva a Palafolls, que ha d’entrar en ple funcionament a partir del proper mes de gener.

Segons han explicat fonts del consistori, la d’ahir és la primera remesa de contenidors que arriben a Palafolls, i està previst que durant aquestes properes setmanes del mes de desembre acabin d’arribar-ne fins a 4 tongades més.

En total, l’Ajuntament comptabilitza la instal·lació de fins a 275 contenidors en les noves illes que s’establiran a Palafolls a partir d’aquest 2019.

Segons ha informat la regidoria de Serveis, s’ha arribat a un acord amb l’empresa que porta els contenidors i el parc aquàtic per poder emmagatzemar els elements de manera provisional a les instal·lacions de Marineland fins que no s’instal·lin les noves illes.

Tot i que el consistori admet que la ubicació ideal per guardar-los hagués estat la fàbrica del Forroll, al mateix barri de Sant Lluís, el nombre de contenidors que arriben i el seu volum no ho ha permès.

Mentre arribin els contenidors aquestes properes setmanes, operaris de l’empresa s’encarreguen de preparar la seva retolació, amb els adhesius identificatius de cada contenidor, així com també el seu muntatge de cara a ser traslladats a les respectives illes.

El consistori afirma que tot plegat va sobre el temps previst, i assegura que de cara al proper mes de gener s’haurà implementat de forma definitiva el nou sistema de recollida selectiva de Palafolls, que redistribuirà els contenidors i que establirà una cinquantena d’illes arreu del municipi.