radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar d'Estiu
Maria Fenoll
Diumenge, 09:00-12:00
La Fira d’Artesania i Complements de Nadal de l’ACEP arriba demà a la seva 19a edició
, / 366 0 0

La Fira d’Artesania i Complements de Nadal de l’ACEP arriba demà a la seva 19a edició

COMPARTEIX-HO
Home Cultura La Fira d’Artesania i Complements de Nadal de l’ACEP arriba demà a la seva 19a edició

Es tracta de l’esdeveniment més veterà dins del calendari de l’associació, i s’acosta ja a les dues dècades de vida.

La fira se celebra durant tot demà dissabte, matí i tarda, i posa al carrer tot un seguit de parades amb propostes de tota mena encarades a l’època nadalenca que s’acosta.

Així, qui es passegi pel centre de Palafolls durant la jornada de demà podrà trobar des de gastronomia per complementar els seus àpats de les properes festes fins a decoració nadalenca per decorar casa seva.

A més, com és habitual en l’esdeveniment, l’ACEP també proposa tot un seguit d’activitats i propostes paral·leles a les parades de la fira, com els jocs tradicionals gegants durant el matí pels més petits del municipi i també xurreries, parades de castanyes, entre d’altres.

En parla el president de l’ACEP, Francesc Tresserras.

Demà, 1 de desembre, l’activitat nadalenca de l’ACEP no només arrenca amb la Fira d’Artesania i Complements de Nadal, sinó que també es posa en marxa una altre clàssic de l’associació en aquesta època, com és una nova campanya promocional de premis.

Tot plegat es desenvolupa com en anteriors edicions; els clients dels establiments i comerços adherits a l’ACEP podran omplir a partir de demà i fins el proper dijous 20 de desembre una butlleta per participar en el sorteig de premis.

Un sorteig que es durà a terme en directe des de Ràdio Palafolls aquell mateix dia 20, i en el qual es trucarà a l’afortunat o afortunada.

Com sempre es demana des de l’ACEP, el mòbil o fixe que s’escrigui a la butlleta ha d’estar operatiu i s’ha d’agafar la trucada a la primera perquè es pugui considerar  el premi com a vàlid.

Enguany, l’ACEP repartirà un total de 5 premis de 300 euros cadascun, que els afortunats o afortunades podran gastar al llarg del matí del dissabte dia 22 de desembre a les botigues i comerços de Palafolls associats a l’entitat.