radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDimarts, 15:00 -17:00

i després

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dimarts, 17:00-20:00
Home Política El ple de Palafolls debat avui la liquidació del subministrament d’aigua potable

El ple de Palafolls debat avui la liquidació del subministrament d’aigua potable

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 312 0

Imatge del ple de l’Ajuntament de Palafolls – RP

Aquest vespre, l’Ajuntament de Palafolls celebra sessió ordinària del ple municipal, amb un total de 14 punts a l’ordre del dia.

La sessió arrenca amb els punts habituals d’aprovació d’actes de les sessions anteriors i donant compte de la gestió de l’equip de govern a través dels aspectes d’interès per a l’administració municipal.

A partir d’aquí, el ple s’endinsa en els assumptes de la comissió informativa de serveis econòmics, començant per donar compte de diverses informacions pressupostàries d’enguany.

Després el ple porta a aprovació un total de 3 punts, 2 de caràcter econòmic i un darrer relatiu les liquidacions del servei municipal d’abastiment d’aigua potable.

Són, en concret, les que ha presentat l’empresa Sorea corresponents als anteriors exercicis dels anys 2014, 2015, 2016 i 2017 de l’Ajuntament.

Aquest és el darrer punt dels assumptes de la comissió informativa de serveis econòmics, i seguidament el ple encara la recta final amb els darrers 4 punts.

Primerament, es porta a aprovació l’afegit al conveni de delegació de competències de l’Ajuntament palafollenc a favor del Consell Comarcal del Maresme, per la prestació del servei de recollida de residus, així com els acords de la mesa general de negociació entorn a matèries comunes del personal funcionari i laboral del consistori.

Per últim, el ple debat una moció presentada pel grup d’ICV-EUiA en defensa del sistema sanitari i de l’atenció primària de salut, i s’acaba amb el torn de precs i preguntes.

La sessió arrenca a les 7 del vespre i es pot seguir en directe, com és habitual, a través de Ràdio Palafolls, pel 107.7 de la FM i www.radiopalafolls.cat.