radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dijous, 10:00-13:00
Home Esports El CD Palafolls homenatja a Lluís Moner en el 50è aniversari de la primera participació professional en lliga

El CD Palafolls homenatja a Lluís Moner en el 50è aniversari de la primera participació professional en lliga

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 259 0

El club palafollenc vol celebrar aquest aniversari amb una jornada d’activitats demà dissabte en què es volen reunir a les persones que han estat involucrades amb l’entitat durant aquest mig segle.

Lluís Moner és una de les personalitats més destacades del club del qual va ser president, i rere seu s’hi van congregar, a banda de jugadors, tot un seguit de persones que també formaven part del club i que van permetre tirar endavant amb la seva activitat esportiva.

Aprofitant l’efemèride de la primera participació federada del CD Palafolls en lliga, des del club s’ha volgut retre homenatge a la figura de Moner.

Ho explica Marc Freixa, nebot de Lluís Moner.

Al llarg de demà dissabte es farà una jornada de retrobament amb antics membres del club i també un dinar de germanor.

Freixa ha explicat que ja fa un any que treballen amb aquest homenatge, i ha explicat que part de la feina de recerca de les persones participants s’ha pogut fer gràcies al material que va anar recopilant el seu oncle al llarg de tots els anys.

La jornada inclourà algunes sorpreses que Freixa no ha volgut desvetllar, però sí que ha avançat que hi participaran persones vingudes de punts d’arreu de l’Estat i que van estar vinculades amb el CD Palafolls en el seu moment.

Des de l’organització no han volgut dir tampoc la xifra exacta de participants en l’homenatge, però asseguren que es tracta d’un nombre “bastant elevat”.