radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Home Comarcal S’ajorna de nou el tancament de l’ampliació il·legal del càmping Blanc d’Eivissa de Blanes

S’ajorna de nou el tancament de l’ampliació il·legal del càmping Blanc d’Eivissa de Blanes

Comarcal

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 367 0

Càmping Blanc d’Eivissa de Blanes – Ajuntament de Blanes

Ahir dimecres s’acabava el termini perquè els responsables d’aquest establiment desallotgessin els terrenys de les seves instal·lacions que havien ampliat il·legalment.

Els propietaris, però, havien demanat a l’Ajuntament de Blanes que se’ls concedís una pròrroga de 3 mesos, que el consistori els va concedir però rebaixant el termini màxim als 30 dies.

Així, el precintament que s’havia de fer des d’ahir finalment queda ajornat, i el càmping disposa ara de 45 dies naturals per retirar caravanes, autocaravanes, tendes i altres materials instal·lats a l’ampliació que s’ha de precintar.

Segons l’Ajuntament, aquesta decisió es fa tenint en compte dos aspectes. Per una banda, facilitar el desmantellament del gran volum de material que hi ha, i per l’altra no perjudicar a als clients de l’establiment.

Precisament, ara fa unes setmanes uns 300 usuaris de l’establiment van manifestar-se davant les portes de l’Ajuntament de Blanes en contra del tancament d’aquests terrenys, lamentant que moltes famílies havien invertit diners en la compra de bungalous o millores en el seu espai, i que alguns altres no poden traslladar-se a d’altres parcel·les per la impossibilitat d’adequar les seves instal·lacions en altres espais.

Segons explica el consistori blanenc, l’alcalde Mario Ros ha mantingut contacte amb els clients del càmping per informar-los de l’estat de la qüestió.

L’Ajuntament ha advertit al càmping que la Policia Local farà un seguiment “exhaustiu” del procés de desmantellament de les instal·lacions de la part il·legal, i ha avisat que, en cas que no es compleixi amb els nous terminis, el cos policial precintarà de forma immediata l’espai.