radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Comarcal Malgrat ja té a punt el nou tram de camí per vianants i ciclistes a tocar de la carretera BV-6001

Malgrat ja té a punt el nou tram de camí per vianants i ciclistes a tocar de la carretera BV-6001

Comarcal Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 474 0

Es tracta de les obres en aquesta carretera, entre l’Avinguda dels Països Catalans i el Camí del Mig de Malgrat de Mar, que van començar a principis del passat mes de juliol, i que ara ja s’han enllestit.

Segons la Diputació, el nou tram del vial és una millora de les condicions de seguretat viària tant per als vehicles com pels vianants i ciclistes, i permeten donar continuïtat a l’itinerari ja existent i que fins ara quedava mort en arribar a aquest tram de la carretera.

Les obres, dutes a terme per la Diputació de Barcelona, han consistit en la construcció d’un itinerari paral·lel a la carretera BV-6001, que segueix el mateix rasant que la via asfaltada. Aquest itinerari és de carril mixt tant per vianants com per ciclistes, fa 2 metres i mig d’amplada al marge dret, i que esta separat de la calçada de la carretera per una barrera mixta de fusta i acer.

Aquest passat dijous, el diputat d’Infraestructures Viàries i Mobilitat de la Diputació de Barcelona, Jordi Fàbrega, va visitar les obres ja acabades, acompanyat de l’alcaldessa de Malgrat, Carme Ponsa, i diversos regidors del consistori.

Fins ara, el carril per a vianants i ciclistes passava de manera paral·lela a la carretera sense cap protecció i passant de l’asfalt a la terra, entre el tram del Camí del Mig i la rotonda de l’Avinguda Costa Brava.

Les obres, que s’han allargat 4 mesos, han tingut un pressupost de licitació de 214.270 euros.

 

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar