radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu VespreDijous, 19:30 -20:00

i després

Sesión Aleatoria
Edu González
Dijous, 20:00-21:00
Home Societat L’Ajuntament prepara les obres de la nova Oficina d’Atenció Ciutadana

L’Ajuntament prepara les obres de la nova Oficina d’Atenció Ciutadana

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 482 0

Segons ha informat el consistori, en breu començaran les obres que transformaran la planta baixa de l’edifici consistorial, i que serviran per acollir el que serà la nova Oficina d’Atenció Ciutadana.

Es tracta d’uns treballs que refaran l’ala dreta de l’Ajuntament, que es convertirà en un espai diàfan i més gran des d’on es duran a terme els tràmits que els ciutadans hagin de fer  amb l’administració o bé que busquin informació.

Les obres faran també que hi hagi una nova entrada independent per la pròpia Oficina, que comptarà amb una rampa d’accessibilitat.

Segons ha informat l’Ajuntament, el nou espai comptarà amb 3 taules d’atenció personalitzada al ciutadà, des d’on el personal especialitzat atendrà les demandes d’informació i alhora donarà suport als usuaris per fer els tràmits més habituals amb l’administració.

Ho explica Martí Victòria, regidor d’Obres i Serveis de l’Ajuntament de Palafolls.

La posada en marxa d’aquest nou espai, amb la construcció dels nous accessos, fa que calgui enderrocar alguns dels despatxos que hi ha actualment al consistori, així com també caldrà reordenar alguns dels serveis d’àmbit municipal que té l’Ajuntament.

Segons el regidor, amb la nova OAC es podrà oferir un millor servei a la ciutadania, amb la intenció que s’agilitzin les gestions de l’usuari al consistori, centralitzant els tràmits a la nova oficina.

El projecte per construir la nova Oficina d’Atenció al Ciutadà, que compta amb un pressupost de 75.000 euros més IVA, ja està aprovat i ara mateix es troba en procés de licitació per adjudicar l’empresa encarregada de les obres, que el consistori preveu tenir acabades de cara a l’any que ve.

 

Plànol del projecte de la nova OAC – Ajuntament de Palafolls