radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00-01:00
Home Comarcal Malgrat debat al ple d’avui les noves condicions laborals dels treballadors del consistori

Malgrat debat al ple d’avui les noves condicions laborals dels treballadors del consistori

COMPARTEIX-HO
, / 334 0

És un dels punts destacats de l’ordre del dia de la sessió plenària, que compta amb un total de 10 punts a l’ordre del dia.

La sessió comença a les 7 del vespre i ha de debatre i aprovar la modificació de l’acord comí de condicions laborals pels empleats públics de l’Ajuntament.

Els canvis són fruit d’un acord a què van arribar els sindicats i l’Ajuntament de Malgrat la setmana passada, i que inclou, entre d’altres aspectes, l’establiment d’una jornada laboral de 35 hores als treballadors de l’Ajuntament, i també d’un complement del 100% en cas d’incapacitat temporal.

A banda, el ple també debat sobre la modificació de es bases reguladores de les subvencions que atorga l’Ajuntament en l’àmbit de Cultura, la incorporació de membres al Consell de Solidaritat i Cooperació Internacional.

El ple d’avui també posa damunt la taula, entre d’altres el conveni Marc de Col·laboració entre la Diputació i els ajuntaments de Tordera, Palafolls, Santa Susanna, Blanes i Malgrat pel desenvolupament de les diverses actuacions per desenvolupar l’Espai Agrari de la Baixa Tordera.

La sessió ordinària acaba, com és habitual, amb el torn de precs i preguntes.