radiopalafolls.cat


play

Ara fem

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00 -12:05

i després

Cocodril Club
Albert Malla
Diumenge, 12:05-13:00
Home Política ERC creu que falta suport a les entitats per part del consistori i lamenta la gestió dels espais

ERC creu que falta suport a les entitats per part del consistori i lamenta la gestió dels espais

Política

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 246 0

Per l’Assumptes Interns d’aquest dimecres ha passat com a segon entrevistat el regidor d’ERC a l’Ajuntament de Palafolls Sergi Pinet, que ha estat el tercer membre de la formació republicana que ha passat per els micròfons del programa.

El regidor, igualment com els seus companys de partit, ha estat crític amb la gestió del govern actual, posant el focus en la relació que hi ha entre les entitats de Palafolls i la gestió que es fa de la seva activitat i dels espais que utilitzen.

En aquest sentit, Pinet considera que hi ha poc suport per part del consistori cap a les entitats, per exemple, a l’hora de gestionar els espais que utilitzen. El regidor creu que, en el cas de les associacions esportives, no s’ha posat damunt la taula quines són les necessitats que hi ha a l’hora de compartir els espais.

Pinet, insistint amb la idea que ja ha expressat anteriorment la seva formació, creu que el govern palafollenc prioritza el continent davant del contingut.

El regidor ha fet esment també de la utilització de la Nau d’Entitats, espai que acull entre d’altres associacions com la Comissió de Reis, els Gegants, els Diablesfolls o Protecció Civil de Palafolls.

Pinet destaca que es tracta d’un espai gran, però lamenta la seva ubicació a peu de carretera, que creu que no beneficia a la gent que s’hi desplaça a peu, especialment els més joves.

En aquest sentit, el regidor diu que la millor ubicació per un espai com aquest seria el centre del municipi, on creu que es donaria “vida i riquesa cultural” al poble.

Pinet, que va entrar com a regidor al consistori el gener del 2017, després de la renúncia de l’exregidora republicana Judit Caimel, creu que ERC no ho ha tingut fàcil per treballar com a oposició, tot i que considera que han estat una pedra a la sabata pel govern municipal i que s’han fet sentir.

A la vegada, el regidor ha celebrat que Valentí Agustí no es torni a presentar a les properes eleccions municipals, i l’ha “felicitat” per haver pres aquesta decisió.