radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu Nit
Dimecres, 23:00 -23:20
Informatiu Nit
Dimecres, 23:00 -23:30

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 23:30-00:00
Home Comarcal Detenen un home de 74 anys per tràfic de drogues a Malgrat

Detenen un home de 74 anys per tràfic de drogues a Malgrat

COMPARTEIX-HO
, / 241 0

La policia ha detingut un veí de Blanes -de 74 anys d’edat i amb nombrosos antecedents- per un delicte contra la salut pública. En concret, l’individu se l’ha arrestat per distribuir heroïna a Malgrat de Mar.

La detenció ha tingut lloc aquest passat dimarts, en el marc d’una operació conjunta entre els Mossos d’Esquadra i la Policia Local. El traficant va ser interceptat en el seu vehicle, en un dels punts on habitualment hi distribuïa la droga, en una parada de bus de l’avinguda Costa Brava. Durant el registre del cotxe, la policia hi va trobar una quarantena de dosis d’heroïna, així com 350 euros en metàl·lic.

L’home, que ja es troba en llibertat amb càrrecs, se l’imputa també un delicte contra la seguretat del trànsit ja que circulava sense els punts del carnet de conduir.