radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu VespreDivendres, 19:30 -20:00

i després

Sessións DJ localsDissabte, 00:00-02:00
Home Comarcal L’Ajuntament de Blanes diu que no hi ha irregularitats en l’enderroc dels camps de futbol dels Pins

L’Ajuntament de Blanes diu que no hi ha irregularitats en l’enderroc dels camps de futbol dels Pins

Comarcal Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 293 0

Així ho ha expressat a través d’un comunicat, després que un grup de ciutadans i entitats de Blanes presentessin una denúncia a la Fiscalia Anticorrupció de Girona aquest passat agost.

Segons informa el Diari de Girona, els denunciants asseguren que les adjudicacions dels treballs d’enderroc dels antics camps de futbol del barri dels Pins l’any 2014 es s’haurien fet “a dit”.

En la denúncia, tal i com s’exposava al diari aquest passat estiu, s’assegura que el govern blanenc d’aleshores, amb el socialista Josep Marigó com a alcalde, hauria comès irregularitats en el procés d’adjudicació de les obres, abans d’aprovar la partida econòmica, per d’aquesta manera poder-les fer i no haver de passar pel plenari.

A la vegada, exposen que els treballs d’enderroc haurien començat el 24 d’abril d’aquell 2014, el dia de la sessió plenària, i no pas el 19 de maig, tal i com va comunicar el consistori.

Ahir dimarts, l’Ajuntament de Blanes va sortir al pas de les acusacions, assegurant que el procés que acabaria amb el primer enderroc dels camps hauria començat el febrer del 2014.

Segons la versió de l’Ajuntament, les primeres actuacions al recinte esportiu es van fer del 30 d’abril al 15 de maig d’aquell any, i haurien consistit en la retirada de les estructures metàl·liques amb tanques publicitàries a càrrec del Club Deportiu Blanes.

Els denunciants, però, mantenen que el mateix dia de la celebració del ple on s’havia d’aprovar la partida ja hi havia màquines a la zona, i que per tant l’adjudicació s’hauria fet abans del tràmit.

De moment, a dia d’avui encara queden 3 edificacions dempeus, que el consistori preveu acabar d’enderrocar entre  finals d’aquest novembre i principis de desembre.

Els antics camps de futbol dels Pins van ser inaugurats l’any 1947 i durant gairebé 70 anys van acollir els partits del Club Deportiu Blanes.

 

Foto: DdG