radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu NitDimarts, 21:00 -21:30

i després

Informatiu NitDimarts, 23:00-23:30
Home Societat Palafolls continua amb les iniciatives d’assessorament familiar

Palafolls continua amb les iniciatives d’assessorament familiar

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 261 0

Ara fa poc més d’un mes, l’Ajuntament posava en marxa una nova tongada de sessions de Suport a les famílies del nostre municipi, una iniciativa que ja s’ha ofert en anys anteriors i que enguany repeteix oferint dues línies de treball.

Per una banda, xerrades sobre temes d’interès en l’educació intrafamiliar i, per l’altra, sessions d’assessorament individualitzat a les famílies.

Demà l’oferta d’aquest àmbit és doble, ja que per una banda es duu a terme la segona sessió de l’assessorament personalitzat i, per l’altra, es fa una xerrada a l’Escola de les Ferreries.

Maria Helena Tolosa, mestra i psicopedagoga i responsable del servei, explica l’objectiu és poder donar suport a les famílies en l’àmbit educatiu i de convivència entre pares, mares i fills, a través de la resolució de dubtes i l’orientació.

En aquest sentit, el que busca el servei és donar eines i pautes educatives per millorar la convivència familiar i establir hàbits i rutines dins de les famílies.

La sessió de demà a la tarda és la segona de les quatre que s’oferiran fins el proper mes de desembre, ja que enguany s’ha ampliat l’oferta del servei amb un dia més.

Pels interessats en assistir a les altres 2 sessions, que es faran els propers divendres 30 de novembre i dilluns 10 de desembre, poden concertar cita prèvia al MiD o bé trucar al telèfon 671 63 14 15 i demanar hora.

Paral·lelament, aquest dimecres la iniciativa de suport a les famílies també es tradueix en una xerrada sobre la convivència entre germans, a càrrec de la mateixa Maria Helena Tolosa, i on es tractaran les claus per poder millorar les relacions entre germans o cosins.

Un tema, segons Tolosa, que sovint no s’aborda prou i que és de gran importància per la convivència dels fills i filles més enllà del nucli familiar.

La xerrada s’ofereix a dos quarts de 8 a l’Escola Les Ferreries, i és l’assistència és gratuïta.