radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Home Societat Arrenca la setmana de Portes Obertes a l’EMMiD

Arrenca la setmana de Portes Obertes a l’EMMiD

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 375 0

Durant tota aquesta setmana les classes de l’EMMiD obren les seves portes per donar a conèixer l’activitat del centre a la ciutadania.

La voluntat del centre és poder ensenyar el funcionament de les seves classes, la seva metodologia i els nous itineraris formatius que ofereix aquest curs, tant en l’àmbit de la música com de la dansa.

En aquest sentit, l’escola planteja que els visitants puguin provar els instruments que s’ensenyen al centre, i en el cas de la dansa podran assistir a classes obertes, des dels cursos infantils fins als adults.

Ho explica David Martínez, responsable de l’EMMiD.

L’objectiu d’aquesta setmana de portes obertes és poder cobrir les places que resten vacants d’alguns dels àmbits de l’escola, que va començar les classes a principis del mes d’octubre passat.

Martínez explica que en el cas dels instruments de vent és l’àmbit amb més places lliures, però també hi ha vacants en altres instruments, com guitarra, baix elèctric o piano.

Pel fet de tractar-se d’una matrícula oberta, els interessats que visitin el centre i que vulguin incorporar-se ara al curs podran inscriure’s sense problemes.

L’activitat de l’EMMiD és intensa tant en l’àmbit musical com en la dansa, amb projectes consolidats com la Banda o la Cobla Palafolls, i també amb les participacions en concursos i exàmens d’àmbit nacional i internacional en el cas de la dansa.

Els interessats en assistir a les portes obertes de l’EMMiD, que es fan a partir de dos quarts de 5 de la tarda poden demanar més informació al mateix centre, trucant al telèfon 93 762 06 11, o bé també a l’adreça electrònica plf.emmid@palafolls.cat.