radiopalafolls.cat


play

Ara fem

L'Hora del Te
Ràdio Palafolls
Dimecres, 20:04 -21:00

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 21:25-22:00
Home Política Bermán creu que el govern no deixa col·laborar a l’oposició i l’acusa d’inacció en la darrera legislatura

Bermán creu que el govern no deixa col·laborar a l’oposició i l’acusa d’inacció en la darrera legislatura

Política

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 425 0

El regidor no adscrit Óscar Bermán ha passat aquest dimecres pel programa Assumptes Interns, en el que ha estat la cinquena edició del programa en aquesta nova temporada.

A l’entrevista, el regidor ha estat molt crític amb el govern municipal a través de la gestió que ha fet dels diversos àmbits que darrerament han estat a la primera pàgina de l’agenda política de Palafolls, com l’EMMiD, la recollida d’escombraries o les noves ordenances fiscals aprovades pel 2019.

El regidor considera que el govern de Valentí Agustí ha prioritzat en la realització d’infraestrucctures de disseny cares de mantenir però poc eficients, i l’acusa de no haver sabut estalviar.

A la vegada, Bermán creu que el govern ha dificultat que l’oposició hagi pogut col·laborar en la presa de decisions municipals, coincidint amb el que també reclama ERC, l’altre grup de l’oposició.

Bermán creu que el govern municipal no ha tingut en compte les necessitats de la ciutadania palafollenca, i considera que si l’Ajuntament té superàvit és perquè durant els darrers 4 anys “no s’ha fet res”. El regidor afegeix també que l’Ajuntament ha actuat en benefici “dels rics” de persones “conegudes” amb l’aprovació de plans parcials.

El regidor també va criticar el resultat de les obres de la urbanització de Ciutat Jardí, reafirmant-se en la consideració que són un “nyap”, i va parlar també sobre el futur de la processó dels exlegionaris a Palafolls, carregant contra els partits que s’hi ha oposat i també contra la parròquia de Palafolls, que tampoc li ha donat suport.

En l’àmbit de la política municipal, Bermán presenta el nou partit que presideix, Nosotros, com una formació que vol treballar “al costat del ciutadà”, i que no és “ni d’esquerres ni de dretes”. El regidor diu que el seu partit no és populista i que vol “donar solució als problemes reals”.

Entre d’altres, Bermán va criticar el que anomena “ideologia de gènere”, defensant igualtat entre homes i dones però carregant contra el feminisme.

El regidor es postula com a cap de llista de Nosotros a Palafolls, però admet que també participarà en altres municipis i àmbits a nivell nacional amb la formació.