radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sessións DJ localsDissabte, 00:00 -02:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Societat Última setmana per presentar-se a la borsa d’agents de la Policia Local de Palafolls

Última setmana per presentar-se a la borsa d’agents de la Policia Local de Palafolls

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 318 0

Des del passat 25 d’octubre, l’Ajuntament de Palafolls ha obert un període d’admissió d’aspirants per formar part d’una borsa de treball d’agents per la Policia Local.

La borsa, amb caràcter interí, admet aspirants fins el proper dimarts 13 de novembre, els quals han de presentar la sol·licitud a través d’una instància al registre de l’Ajuntament adjuntant tota la documentació requerida a les bases.

Segons explica el regidor de Governació de l’Ajuntament de Palafolls, Rafael Cubarsí, l’objectiu d’aquesta convocatòria és poder donar resposta a l’absentisme actual al cos de policia, que el regidor situa actualment entre el 20 i el 25%.

Cubarsí, però, explica que es tracta d’un problema generalitzat als cossos policials d’arreu de l’Estat, no només de Palafolls.

A partir dels resultats obtinguts de la borsa, el consistori podrà disposar dels candidats que hagin superat les proves, que tot i així poden ser contractats al mateix temps per altres cossos municipals.

Entre els requisits, es demana que els aspirants siguin majors d’edat, que facin més d’1,60 metres d’alçada en el cas de les dones i 1,65 en el cas dels homes, que tinguin els permisos de conduir A2 i B i que tinguin el certificat de nivell de suficiència de català B2, entre d’altres requisits.

Tota la informació relativa a aquesta borsa de treball per policies es pot consultar a través del web municipal www.palafolls.cat.