radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Comarcal Malgrat comença a instal·lar càmeres de control d’accés al centre del municipi

Malgrat comença a instal·lar càmeres de control d’accés al centre del municipi

COMPARTEIX-HO
, / 299 0

Malgrat de Mar canvia l’actual sistema de control d’accés als carrers del centre, que fins ara s’està realitzant amb pilones activades a distància. El nou sistema consisteix en la col·locació de 4 càmeres en punts com els carrers Ramon Turró, Mallorca i Mar, tots ells zones de vianants.

El dispositiu llegirà les matrícules dels vehicles i diferenciarà els que estan autoritzats dels que no. Aquells que no tinguin el permís corresponent per accedir seran sancionats.

La instal·lació d’aquestes càmeres de control d’accés tot just ha començat aquest dilluns. Abans de posar-se en marxa definitivament es desenvoluparan diverses proves per conèixer la seva efectivitat. També es durà a terme una campanya informativa entre la població i, en especial, el veïnat dels carrers afectats.

 

Foto: elmalgratenc.cat