radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Home Societat S’obre el període per demanar una bonificació en el rebut de l’aigua per pensionistes majors de 65 anys

S’obre el període per demanar una bonificació en el rebut de l’aigua per pensionistes majors de 65 anys

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 327 0

Des d’aquest dilluns, els pensionistes palafollencs majors de 65 anys poden sol·licitar que se’ls bonifiqui la quota fixa del servei en el rebut de l’aigua potable.

Aquesta ajuda, adreçada exclusivament a aquest sector de població, demana que es compleixin també altres requisits perquè es pugui sol·licitar. Són, en aquest cas, estar empadronat a Palafolls, disposar d’una única propietat immoble, viure sol o amb parella i no superar el salari mínim interprofessional.

Tots aquests requisits són indispensables per fer la sol·licitud de l’ajuda, que s’ha de sol·licitar a l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls els dimarts, dimecres i dijous de 9 del matí a 2 del migdia.

Des d’allà se’ls facilitarà la sol·licitud i també es dóna informació i detalls per poder presentar-la i també ajudar a l’hora d’omplir-la si és necessari.

A la vegada, la sol·licitud també es pot trobar al web municipal, www.palafolls.cat, on es pot descarregar juntament amb la declaració responsable per acreditar que no es posseeixen més habitatges que l’habitual i fora del municipi, un document que també cal adjuntar conjuntament amb la resta a la sol·licitud.

Ho explica Xesca Torres, membre de l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls.

La quota fixa del servei d’aigua és la part que es paga del rebut en concepte de disponibilitat immediata i accés permanent a l’aigua potable, i que es determina en funció del tipus d’habitatge.

En aquest sentit, els habitatges que tenen més punts d’aigua –com poden ser el safareig, la rentadora, la dutxa, els punts del jardí, entre d’altres–, els correspon pagar una quota de servei més elevada.

D’aquesta manera, es complementa l’estructura tarifària del servei d’aigua potable, que paral·lelament compta amb la part variable del rebut, que es determina en funció del consum d’aigua que es fa.

El període per sol·licitar l’ajuda s’inicia avui dilluns i s’acaba el divendres 23 de novembre.