radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Divendres, 13:00-13:20
Home Esports La copilot palafollenca Laura Camps aconsegueix acabar una primera experiència dura al Mundial de Ral·lis

La copilot palafollenca Laura Camps aconsegueix acabar una primera experiència dura al Mundial de Ral·lis

Esports

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 473 0

Aquest passat cap de setmana, les carreteres tarragonines han estat l’escenari de la 54a edició del RallyRACC Catalunya Costa Daurada, la cita catalana del Campionat del Món de Ral·lis.

En aquesta prova, on hi participaven els millors pilots de l’especialitat del moment, hi participava l’equip format per la pilot Anna Tallada i la copilot palafollenca Laura Camps, que a bord del seu Ford Fiesta R2 van aconseguir acabar la prova després d’un ral·li molt dur.

Camps, en declaracions a aquesta emissora, s’ha mostrat molt satisfeta per haver aconseguit arriba a la meta de Salou, després de més de 300 quilòmetres de trams cronometrats, més de 1.100 quilòmetres més d’enllaços.

La copilot ha explicat que van patir molts contratemps, com les condicions del terreny degut pas dels anteriors cotxes, especialment a l’etapa de terra de divendres, així com la bolcada que van patir al segon tram de la jornada.

Malgrat tot, la feina dels mecànics va permetre que l’equip seguís endavant amb les següents dues etapes que quedaven, dissabte i diumenge, on les coses tampoc van ser fàcils.

Finalment però, Camps destaca la satisfacció d’haver pogut arribar al final i d’haver complert “un somni”.

Aquesta era la primera experiència de Camps en una prova del Mundial de Ral·lis, però el seu calendari de competició està farcit de cites tant en el campionat català com al Nacional espanyol, asseient-se a la dreta de diversos pilots.

Sense anar més lluny, aquest proper cap de setmana corre al Ral·li Torrefeta i Florejacs – El Llor, a terres lleidetanes.

Camps ha explicat que els patrocinadors han quedat molt satisfets amb el paper de l’equip al Ral·li Catalunya, i espera poder seguir treballant per millorar i tornar a disputar la prova mundialista en l’edició de l’any que ve.

 

Foto: Instagram Laura Camps