radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Comarcal Blanes celebra la seva 2a Fira de Tardor

Blanes celebra la seva 2a Fira de Tardor

Comarcal Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 819 0

Des de demà, diada de Tots Sants, i fins aquest proper diumenge, el municipi torna a celebrar aquesta fira, amb l’objectiu de potenciar les tradicions catalanes.

Aquests darrers dies, des de les Brigades Municipals s’han estat ambientant els carrers de Blanes amb diversos motius representatius de l’actual estació de l’any.

Ho han fet, igualment com va ser l’any passat, amb les creacions d’alumnes de les escoles del municipi, com han estat fulles d’arbre, pinyes, mussols, carbasses o castanyes.

Per l’edició d’enguany, l’organització ha inclòs algunes novetats, com per exemple la instal·lació d’un arbre dels desitjos al Passeig de Dintre, on tothom qui vulgui podrà escriure o dibuixar missatge i penjar-los de les branques.

Ho explica Rosa Divison, tècnica de Fires de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Blanes.

Durant els 4 dies que s’allargarà la Fira de Tardor, s’han programat diverses activitats, com tallers pels infants, narracions de contes o una ludoteca amb jocs gegants.

Paral·lelament, la Fira comptarà amb un mercat central amb més d’una vintena de parades d’artesania, gastronomia o herboristeria.

Divison destaca que la Fira vol servir per potenciar les tradicions autòctones davant de l’arribada d’altres costums culturals com el Halloween.

Durant els darrers anys, el consistori havia organitzat la coneguda Fira de Bruixes, però l’any passat es va decidir fer un canvi en el concepte per convertir-la en Fira de Tardor.

L’esdeveniment, que arrenca demà, s’allargarà fins el proper diumenge 4 de novembre, i l’organització avisa que caldrà estar atents a les condicions meteorològiques per si es produïssin canvis en la programació de la Fira.

 

Foto: Ajuntament de Palafolls