radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Comarcal Arrenca a Malgrat la segona edició de l’Arrela’t

Arrenca a Malgrat la segona edició de l’Arrela’t

Comarcal Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 394 0

El festival enceta avui dimecres una programació que inclou tot tipus d’arts, com música, dansa, teatre, cinema, escultura, entre d’altres, i que s’allargarà durant tot un mes.

L’esdeveniment té una no té un lloc fix, sinó que ocupa diversos espais del municipi, i entre els objectius que es planteja hi ha l’aposta per potenciar tot tipus d’arts, la formació, donar més presència femenina als escenaris i potenciar la participació ciutadana.

La voluntat del festival és, segons explicava el regidor de Cultura Paco Márquez a la seva presentació, tenir una vessant socials més enllà de l’aspecte estètic que pot oferir un esdeveniment cultural com aquest.

Avui el festival arrenca amb una de les propostes que repetiran a la programació, com és l’espectacle OHTLI de la Companyia D_Jade, així com una exposició de cartells de Sant Nicolau o l’espectacle Una poma, un pomer.

A partir d’aquí, l’Arrela’t comptarà amb exposicions, com la dedicada als Brigadistes Internacionals de l’escultor Rob McDonald; espectacles teatrals i obres a càrrec d’artistes amb projecció internacional com Quim Bigas o Joan Català, així com propostes encarades a un públic més infantil.

A la vegada, dins de la programació l’Arrela’t s’inclou un altre festival, el FemPop, que es presenta com “el festival que no hauria d’existir”, i que denuncia la discriminació de gènere en el negoci musical.

La programació sencera del Festival Arrela’t, que enguany celebra la segona edició, es pot consultar al web de l’Ajuntament de Malgrat, www.ajmalgrat.cat.