radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Comarcal Desocupen l’immoble de l’aparcament de Can Rierola de Malgrat

Desocupen l’immoble de l’aparcament de Can Rierola de Malgrat

COMPARTEIX-HO
, / 359 0

Les continues queixes veïnals i la pressió de la policia han posat punt i final al malson que han estat patint veïns de l’edifici ocupat a l’aparcament de Can Rierola de Malgrat de Mar, al carrer Sant Isidre. L’immoble en qüestió, propietat d’una entitat bancària, ha estat ocupat durant cinc anys bàsicament per individus que es dedicaven al tràfic de drogues i que l’han usat com a base per al seu negoci.

Ara fa unes setmanes, hi va tenir lloc una baralla, on algun dels implicats va arribar a empunyar ganivets de cuina amb el resultat d’un ferit. Aquest fet es va convertir en la gota que va fer vessar el got.

Durant diversos caps de setmana, la policia es plantar de manera continuada davant la casa ocupada per tal d’exercir pressió sobre els seus ocupants, que aquest divendres a la tarda van prendre la decisió d’abandonar-lo definitivament. Les brigades municipals s’han encarregat de tapiar l’accés per evitar que es tornés a ocupar.

 

Foto: elmalgratenc.cat