radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Comarcal L’Ajuntament de Blanes ordena el tancament de l’ampliació il·legal d’un càmping del municipi

L’Ajuntament de Blanes ordena el tancament de l’ampliació il·legal d’un càmping del municipi

Comarcal Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 468 0

Segons publica el Diari de Girona, el consistori blanenc hauria donat un termini d’un mes als responsables del càmping Blanc d’Eivissa perquè tanquin l’ampliació de les instal·lacions feta il·legalment.

A partir del proper 21 de novembre, data límit fixada pel consistori, si no s’ha tancat l’espai l’Ajuntament podrà procedir a tancar-lo forçosament.

L’ordre la va dictar l’alcalde Mario Ros a través d’un decret signat aquest dilluns, esperant que avui sigui notificat als propietaris del negoci.

De fet, no és la primera vegada que l’Ajuntament de Blanes ha d’avisar a un càmping del municipi per tenir ampliacions il·legals, i en el cas del negoci en qüestió el consistori li ha imposat també una sanció econòmica d’1’3 milions d’euros.

No és, però, l’únic cas, ja que el càmping Bella Terra, que actualment segueix dins d’un procés judicial, té imposada també una sanció d’1’5 milions d’euros, i l’Ajuntament ja va haver de tancar-hi també ampliacions no autoritzades fa uns anys.

L’Ajuntament de Blanes encara està pendent d’un informe de la Generalitat per saber si les ampliacions d’aquests càmpings són o no legalitzables.

Si la resposta fos afirmativa, el govern blanenc ho inclouria al POUM, en cas d’obtenir el suport polític necessari.

 

Foto: Ajuntament de Blanes