radiopalafolls.cat


play

Ara fem

El PregonerDijous, 14:04 -15:00

i després

Ona MaresmeDijous, 15:00-18:00
Inici » Palafolls vol tornar a optar a la subvenció per millorar el Polígon d’en Puigvert

Palafolls vol tornar a optar a la subvenció per millorar el Polígon d’en Puigvert

Economia Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 669 0

A principis d’aquest 2018, l’Ajuntament de Palafolls va anunciar que presentava una sol·licitud per obtenir una subvenció de la Diputació amb l’objectiu de millorar la competitivitat del polígon d’en Puigvert.

Es tracta de dues línies d’ajudes que havien de permetre al consistori desenvolupar fins a 4 projectes de millora d’aquesta zona industrial, la més important del municipi.

Uns mesos més tard, i malgrat que el consistori considerava que hi havia forces possibilitats d’obtenir la subvenció, ja que en el seu moment Palafolls era l’únic municipi maresmenc que s’hi presentava, finalment es quedava fora de l’ajuda.

Ara, però, l’Ajuntament ha anunciat la intenció de tornar a concórrer a les ajudes, tal com va explicar l’alcalde, Valentí Agustí, a la sessió plenària d’aquest passat divendres al vespre.

Segons explica Agustí, la Diputació ampliaria ara l’abast de les ajudes, que permetrien que s’hi poguessin sumar més municipis, a la vegada que es milloren alguns aspectes dels projectes presentats per tal d’optar a més puntuació.

Agustí considera que ara Palafolls està més preparat per obtenir aquesta subvenció, ja que s’han fet diverses de les millores necessàries per sumar més punts a l’hora de ser seleccionat.

És el cas, per exemple, de la constitució d’una associació d’empresaris, que ja comptaria amb una dotzena de membres.

En línies generals, el projecte de millora del polígon d’en Puigvert es divideix en 4 àmbits d’actuació, com són fer arribar la fibra òptica a totes les empreses del sector; millorar enllumenat i la seva eficiència de tot l’àmbit industrial; la canalització de part del rec viver que provoca inundacions en episodis de pluja, i el que es considera l’actuació més important, com és l’obertura del nou vial que ha de connectar el polígon amb la rotonda de Mas Reixach a la N-II.