radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dijous, 18:00-19:30
Home Comarcal Els focs de Blanes es desvinculen dels de Girona

Els focs de Blanes es desvinculen dels de Girona

Comarcal Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 571 0

L’espectacle que enguany tancarà les Fires de Sant Narcís de Girona ja no anirà a càrrec dels guanyadors del Concurs de Focs de Blanes.

Segons informa El Punt Avui, l’Ajuntament de Girona ha decidit desmarcar-se del conveni que tenia des del 2012 amb Blanes i des del 2016 amb Lloret, i ha tornat a convocar un concurs per triar l’empresa que s’encarregarà de tancar les fires de Sant Narcís.

Segons explica Eva Palau, regidora responsable de les fires de Girona en declaracions al Punt Avui, “hi ha hagut un canvi per qüestions administratives i no s’ha prorrogat el conveni”. En aquest sentit, la regidora diu que el consistori gironí creia que aquest conveni “no havia de cenyir-se tant al concurs de Blanes”.

Per la seva banda, l’Ajuntament de Blanes admet que el consistori gironí els va demanar que hi hagués una “adaptació” del conveni, i que entre d’altres fos aprovat pel ple municipal, però no hi van estar d’acord.

Pel que fa a Lloret, el municipi continua mantenint el lligam amb la seva ciutat veïna tot i no estar del tot satisfets amb el nivell de l’espectacle d’enguany, segons afirmen des de la regidoria de Cultura lloretenca.

Finalment, d’entre les 3 empreses presentades al concurs de Girona ha resultat guanyadora la pirotècnia tarragonina Igual, que serà la responsable de l’espectacle de cloenda de les Fires de Sant Narcís del proper 4 de novembre.

 

Foto: Joaquim Llorens