radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Medi Ambient Rescaten un cabirol d’una finca de Ciutat Jardí

Rescaten un cabirol d’una finca de Ciutat Jardí

COMPARTEIX-HO
, / 654 0

Aquest cap de setmana, la Policia Local de Palafolls i els Agents Rurals van efectuar el rescat d’un cabirol que s’havia quedat atrapat dins de la finca d’una casa d’aquesta urbanització, situada al carrer Faisà.

Segons han explicat des del cos, els amos de la casa van alertar que hi havia l’animal a la seva finca. Un cop allà, la Policia va donar l’avís al cos d’Agents Rurals, per determinar quina havia de ser l’actuació amb l’animal.

Amb el treball conjunt dels dos cossos es va poder alliberar l’animal, que poder tornar al seu hàbitat natural.

Ho explica Miguel Angel Marín, cap de la Policia Local de Palafolls.

Paral·lelament a aquesta actuació, la Policia Local de Palafolls ha hagut d’intervenir aquesta matinada en un accident que ha acabat amb un cotxe bolcat, i en el qual el conductor ha donat positiu per drogues, per la qual cosa s’han obert diligències penals.

A banda, dissabte a la nit, el cos policial palafollenc i els Mossos d’Esquadra van realitzar un control preventiu de trànsit, on es van detectar diversos casos de positius per alcohol i drogues.

Segons ha informat el cos, es va denunciar un conductor per estar sota els efectes de l’alcohol, uns altres 3 per conduir amb presència d’estupefaents a l’organisme i 4 vehicles que no havien passat la inspecció tècnica.

 

Foto: Policia Local de Palafolls