radiopalafolls.cat


play

Ara fem

El despertar d'Estiu
Maria Fenoll
Diumenge, 09:00 -12:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Societat S’atorguen un centenar de beques menjador pels alumnes de Palafolls

S’atorguen un centenar de beques menjador pels alumnes de Palafolls

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 144 0

El Consell Comarcal del Maresme ja ha resolt gairebé totes les sol·licituds de beques menjador presentades per aquest curs escolar des de Palafolls.

Segons ha informat l’Ajuntament, la majoria de les sol·licituds han estat aprovades i rebran almenys una beca corresponent al 50% del cost del servei del menjador escolar de la seva escola.

De moment hi ha aprovades 103 peticions, mentre que 63 han quedat descartades, la majoria de les quals per superar el llindar màxim de renda familiar fixat en al convocatòria.

El llistat d’adjudicacions, però, és encara provisional, ja que encara queden 11 sol·licituds pendents de processar, per la qual cosa el consistori preveu que pugui augmentar el nombre de beques concedides.

Enguany han estat 177 els alumnes de Palafolls que hanm demanat aquesta ajuda, provinents de 123 famílies del municipi. El nombre de peticions ha estat lleugerament superior respecte el curs anterior, quan el nombre de peticions va ser de 153.

Fins a mitjans de novembre, el Consell Comarcal de Maresme ofereix atenció a les famílies que vulguin fer consultes sobre aquestes ajudes.

L’atenció, que serà de caràcter individual, es farà els dimarts i dijous de 9 del matí a 2 del migdia a les dependències del consell, situades a Mataró.

Paral·lelament, les famílies que hagin d’aportar documentació complementària ho podran fer en l’horari habitual, de dilluns a divendres, de 9 a 2, i també els dimarts a la tarda, de dos quarts de 5 i fins a les 6.