radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDimarts, 15:00 -17:00

i després

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dimarts, 17:00-20:00
Home Política ERC insisteix en destinar més recursos al jovent a Palafolls

ERC insisteix en destinar més recursos al jovent a Palafolls

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 388 0

Susanna Pla, regidora d’ERC a l’Ajuntament de Palafolls, va ser dimecres el primer membre de l’oposició al ple de l’Ajuntament que passava pel programa Assumptes Interns.

Durant l’entrevista, la regidora va explicar la posició que manté la seva formació respecte als recursos que l’Ajuntament destina a joventut.

ERC considera que no destina prou pressupost en aquest àmbit. En aquest sentit, Pla qualifica “d’insuficient” el que es dona a joventut, tenint en compte que els diferents grups d’edat, diu, tenen necessitats diferenciades.

Segons explica Pla, l’actual Pla de Joventut de Palafolls només destina un miler d’euros per activitats de dinamització al local jove de Can Batlle.

En aquest sentit, ERC ja fa un temps va demanar destinar 10 Mil euros a Joventut, corresponents a la meitat d’una partida que s’havia quedat sense destí. 10.000€ es van destinar als joves amb risc d’exclusió social a Nicaragua i l’altre meitat els republicans demanaven que es destinessin a joves palafollencs. Pla considera que de la mateixa manera que a Nicaragua hi ha joves amb risc d’exclusió social, també n’existeixen a Palafolls, i insisteix en demanar que es destini l’altra part als joves del municipi.

Entre d’altres, a l’entrevista la regidora va lamentar l’episodi viscut amb l’alcalde en un ple del passat estiu, quan Agustí li va dir que no li cridés “com si fos a la cuina de casa seva”, un comentari que ERC va acusar de masclista. Una situació que, segons la formació, s’ha repetit en diverses ocasions a les sessions plenàries per part de l’alcalde.

Pla ha dit que hi ha pendent una trobada entre ella i Valentí Agustí per parlar sobre aquest tema, però que de moment encara no s’ha produït.