radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimecres, 10:00-13:00
Home Política El govern explicarà aquest vespre l’estat del planejament i la gestió urbanística del poble

El govern explicarà aquest vespre l’estat del planejament i la gestió urbanística del poble

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 305 0

A partir de les 9 del vespre ha de començar la sessió plenària convocada aquest vespre a l’Ajuntament de Palafolls.

El ple d’avui, de caràcter extraordinari, inclou 5 punts a l’ordre del dia. La majoria volen respondre algunes de les preguntes que l’oposició tenia pensades pel ple del passat dia 28 de setembre, una sessió que es va acabar per tal de poder assistir al pregó de Festa Major.

En aquest sentit el govern donarà explicacions sobre la  situació actual del planejament i la gestió urbanística de Palafolls. També donarà compte de les actuacions previstes properament en el projecte de rehabilitació del Castell de Palafolls, així com també les actuacions que està duent a terme al consistori actualment per protegir un mur que amenaçava en caure.

El ple d’aquest vespre també explicarà als assistents la posada en marxa aquest dimecres al matí, del registre electrònic a l’Ajuntament de Palafolls. Aquest nou sistema digital permetrà un major control intern  de les tasques pendents i de les peticions mentre que els ciutadans podran evitar la presentació de documents reiteratius i ja no caldrà deixar o fotocopiar originals.

A l’ordre del dia també s’inclou l’aprovació d’un nou text refós del pla parcial del sector 10-16 “Nucli nord de Sant Genís”  i  d’un canvi d’assignació urbanística a Mas Reixach.

Al tractar-se d’una sessió extraordinària no hi haurà el punt de precs i preguntes. El ple començarà a les 9+ del vespre i el podreu seguir en directe per Ràdio Palafolls.

Es preveu que la propera setmana es faci un altre ple municipal, també extraordinari, per poder aprovar les ordenances municipals per l’any que ve.